Nieuw in EquineM

  • Foto bij paard
  • Dag verdelen in meerdere dagdelen ('s ochtends/'s middags of bijvoorbeeld 5 rondes)
  • Nieuw functies in het Dashboard
  • Verbetering aan het facturatie gedeelte / kostenoverzichten
  • Mogelijkheid tot betaling abonnementskosten via maandelijkse automatische incasso

Een foto zegt meer...

Het is misschien maar een dooddoener, maar een foto zegt meer dan 1000 woorden. Daarom kunt u vanaf nu een foto toevoegen aan uw paard, als een soort profielfoto. Dit kan heel gemakkelijk via onze app, maar ook via de website. Leuk en handig!

Deel de dag doormidden!

Vanuit meerdere klanten kregen we al de vraag, en sinds kort is het dan ook mogelijk: Stel eenmalig in hoeveel dagdelen u wilt per dag en plan activiteiten vervolgens per dagdeel. Stel bijvoorbeeld 2 dagdelen in om 's ochtends en 's middags apart te kunnen plannen. Das pas professioneel!

 

Dashboard

Ook het dashboard heeft een update gehad. Het is nu mogelijk om zelf kolommen toe te voegen voor laatst gedane activiteiten (bijvoorbeeld verschillende types ontwormingen/entingen),voor laatste geplande activiteiten en voor bepaalde informatie van het paard (paspoort verloop datum, etc).

Daarnaast kan deze informatie direct vanaf het dashboard geupdate worden, of kunnen nieuwe activiteiten toegevoegd worden. Tevens is de veulen datum nu rechtstreeks in te stellen in het dashboard, en kan deze ook zonder inseminatie toegevoegd worden (bijvoorbeeld in het geval van Embryo transplantatie). Handig toch?

Factuurtje hier, factuurtje daar

Het is voor u natuurlijk geen verrassing dat we bij EquineM scherp op de kosten letten. Niet voor niets kunnen we onze software al vanaf €2,50 per maand aanbieden voor 'Horselovers' en vanaf €42,50 per maand voor professionals (afhankelijk van het aantal paarden).

We willen het echter voor onze klanten ook mogelijk maken om beter inzicht te krijgen in de kosten per paard. Daarom hebben we nu ook een plaats gemaakt om per paard kosten bij te houden, naast het facturatie gedeelte. U kunt gemakkelijk bonnetjes uploaden van deze uitgaven, zodat u altijd makkelijk weer kunt vinden waar de kosten precies voor waren. Deze kosten worden vervolgens bij het maken van een nieuwe factuur voor een paard automatisch getoond, zodat u niets vergeet door te factureren. 

Binnenkort zullen de kosten ook via de app toe te voegen zijn. Deze nieuwe ontwikkeling is momenteel nog in de Bèta fase en we zijn dan ook erg benieuwd naar alle feedback!

 

Automatische incasso

Betalen met creditcard was al één manier om onze maandelijkse abonnementkosten te betalen, maar sinds enkele weken is automatische incasso daaraan toegevoegd. U geeft onze partner, GoCardLess, eenvoudig een machtiging om namens ons de maandelijkse abonnementskosten van uw bankrekening af te schrijven en zo heeft u er geen omkijken meer naar. Wel zo handig.

Nog vragen?

Wij staan dagelijks voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken via +31(0)6 2352 1146, of via de mail . Contact via mail heeft onze voorkeur, en meestal krijgt u binnen 24 uur reactie.

— Uw EquineM team

EquineM logo