Zonnige groeten

Hallo daar!

We hopen dat je van de zomer geniet.

Onze laatste update is behoorlijk groot geworden, dus geef ons even de tijd om uit te leggen wat er nieuw is!

Verbind met de hippische wereld

Je bent nooit alleen als je paarden hebt. Het is een oud gezegde, maar het is zeker waar. Daarom hebben we nagedacht over een manier om EquineM ook voor diegenen die je helpen met de paarden waardevol te maken.

Om dit te bereiken hebben we ons permissie systeem een upgrade gegeven, is het nu voor mensen mogelijk om bij meerdere stallen tegelijk ingeschreven te zijn, en zijn er nieuwe functies toegevoegd aan EquineM.

Bijvoorbeeld kun je nu de paardeneigenaar up-to-date houden, door ze als eigenaar toe te voegen aan hun paard en ze toestemming te geven om alleen concours activiteiten te bekijken. Ze kunnen dan onze App downloaden en snel zijn wanneer hun paarden naar concours gaan, hoe laat en welke notities en overige informatie is toegevoegd bij het concours. Natuurlijk zien ze niet de paarden die niet van hun zijn! Daarnaast kunnen ze ook voor de kalender inschrijven via hun EquineM account en de concoursagenda van hun paarden direct in hun iPhone agenda synchroniseren. Om uit te vinden hoe dit werkt, klik je op het vraagteken rechtsbovenin en dan op koppel iPhone.

In een ander geval wil je misschien de hoefsmid toegang geven om vanaf de App te kunnen zien welke paarden gedaan moeten worden. Natuurlijk is hij alleen geinteresseerd in de hoefsmid activiteiten. En u kunt ook selecteren welke paarden de hoefsmid mag zien. Of misschien wilt u de hoefsmid helemaal geen toegang geven, maar alleen bijhouden welke hoefsmid welk paard heeft gedaan? Dat kan ook met de nieuwe update!

Vergelijkbare situaties doen zich voor bij dierenartsen, trainers (alleen lessen en concoursen?), (vrachtwagen)chauffeurs, tandartsen en zelfs klanten (snel een video delen met iemand, maar niet de privé documenten zoals röntgenbeelden).

Het mooiste van dit allemaal? Al deze extra verbindingen met uw stal en de accounts van deze mensen zijn helemaal zonder (extra) kosten en u bepaalt wie wat kan zien!

Heeft u vragen over deze nieuwe functie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wat is nieuw op het EquiBoard

Sommige mensen vonden het vergrendelingsscherm 's nachts nog steeds te licht, omdat het naast hun paarden hing. Daarom kun je nu naar stal instellingen gaan om de helderheid van het vergrendelingsscherm in te stellen, je kunt het zelfs helemaal donker maken!

Daarnaast zijn vliegen deze dagen een probleem, daarom kun je het interval voordat het scherm vergrendelt verkorten (zet deze bijvoorbeeld op 0.25 voor 15 seconden).

Als laatste is de offline functie verbeterd, wat betekent dat wanneer het EquiBoard offline is, je deze kan blijven gebruiken en hij zal automatisch synchroniseren wanneer deze weer online komt!

— Uw EquineM team

EquineM logo