Dagelijkse overzicht komt tot een finale

Zoals u waarschijnlijk al gemerkt heeft, zijn we door een behoorlijk aantal iteraties gegaan om het dagelijkse overzicht perfect te krijgen.

  • In onze laatste update hebben we een 'tandwiel' symbool toegevoegd om direct naar de instellingen van die activiteit te gaan.
  • We hebben de afdruk pagina's verbeterd zodat je met minder inkt en papier een betere print krijgt.
  • Een aantal plus symbolen zijn toegevoegd om gemakkelijk mensen en/of activiteit soorten toe te voegen. Standaard hebben we ervoor gekozen om alleen de ruiters te weergeven in het dagelijks overzicht, natuurlijk tenzij er activiteiten aan andere personen zijn toegevoegd.
  • Gebruikers met minder permissies kunnen nu wel de volgorde op de dag wijzigen. Maar niet een paard verplaatsen naar een andere ruiter.
  • Vandaag laat nu correct vandaag zien, en niet bij morgen of gisteren, in alle tijdzones, zelfs in California!

Update voor fokkerij

Wist u dat als u een inseminatie toevoegd en deze afvinkt, de verwachte veulendatum direct in het dashboard komt?
En door de hengst toe te voegen, is het makkelijk om terug te vinden bij welke hengst uw merrie is geweest.

Sinds de laatste update, zorget het afvinken van de inseminatie er automatisch voor dat er een drachtigheidscontrole wordt toegevoegd na 18 dagen.

Op dezelfde manier kun je gemakkelijk de hengstigheidscyclus bijhouden, doordat er na het afvinken elke keer automatisch de verwachte volgende hengstigheid toegevoegd wordt.

Als laatste wordt de 'veulenen' activiteit automatisch toegevoegd aan de merrie na afvinken van de inseminatie. Deze kunt u verplaatsen, of verwijderen en op de dag dat het veulen echt geboren wordt weer toevoegen.

Door deze af te vinken zal 7 dagen later automatisch weer de hengstigheidscyclus gestart worden.

Ruiters vs Grooms

U weet waarschijnlijk dat het mogelijk is om een ruiter aan, bijvoorbeeld, rijden toe te voegen. En een groom aan, bijvoorbeeld, longeren. En het is ook mogelijk om beide toe te voegen aan bijvoorbeeld een concours.

Maar, tot afgelopen week, zelfs al vulde je de groom in, kwam deze persoon toch in het ruiter veld. Dit was een klein foutje bij ons, maar dit zorgde er wel voor dat je de groom ook in de iphone en android app kon zien. Dit had echter de vervelende bijwerking dat er maar 1 persoon aan een activiteit toegevoegd kon worden, en dat in het activiteit wijzigen scherm de ingevulde persoon niet als groom ingevuld stond.

Het foutje is nu opgelost, maar dat betekent ook dat u de groom niet meer kunt zien in onze apps.

Daarom worden de komende week onze iPhone en Android apps geupdate, zodat u in het gevolg de grooms, en zelfs instructeurs, kunt zien in de nieuwe versie van onze apps.

Excuses voor het ongemak!

 

PS: Als u echt wilt zien wie longeert, e.d., en u kunt geen week zonder, dan kunt u 'ruiter' toevoegen aan de activiteit soort. Ga hiervoor naar het wekelijkse overzicht en selecteer 'ruiter' onderaan. Nu wordt een ruiter veld toegevoegd, gebruik deze om een persoon toe te voegen aan de activiteit totdat onze nieuwe app uit komt!

Bedankt voor jullie feedback!

In de laatste update is een heleboel feedback van onze klanten verwerkt, bedankt hiervoor!

Dankzij jullie kunnen we ons product elke keer weer verbeteren, wat mooi is! En jullie krijgen er een nog beter product voor terug, wat super is!

Normaal gesproken noem ik geen namen, maar zonder de hulp van Pia, Miranda, Heleen, en Enrique zou deze update zeker minder nieuwe functies gehad hebben!

— Uw EquineM team

EquineM logo