Stambomen voor alle paarden

De laatste maanden zijn we druk bezig geweest met een aantal verbeteringen.

  • Een menu is toegevoegd bij de profielpagina van het paard om gerelateerde informatie te kunnen groeperen.
  • Nieuwe stambomen bij elk paard
  • Een nog beter uitziende mobiele website, zodat je de meer geavanceerde functies die niet in de app staan toch makkelijke kunt gebruiken op je mobiel
  • Datums toevoegen ziet er nu beter uit en werkt makkelijker

Wist je dat?

Bepaalde standaard activiteit soorten hebben achter de schermen automatische 'workflows'.

Als je bijvoorbeeld een vaccinatie afvinkt, worden er in de toekomst automatisch een vaccinatie en een enting ingepland. Wanneer precies hangt af van het vaccinatiereglement dat aan het paard is toegevoegd.

Vergelijkbare automatische workflows zijn toegevoegd bij hoefsmid en tandarts activiteiten. En voor fokmerries bij hengstigheid en inseminatie.

 

Gast account naar vol account

In EquineM bestond al geruime tijd de mogelijkheid om gast accounts toe te voegen.

Dit is handig wanneer je wél personen wilt kunnen selecteren voor activiteiten,maar zo gauw geen emailadres van de persoon hebt.

Een voorbeeld:

Een stagiaire komt voor 1 maand stage lopen, en zij mag ook paarden longeren. Dan is het handig als je activiteiten kan toevoegen aan deze stagiare, zodat zij op het EquiBoard kan zien wat er gepland staat. Op het EquiBoard staat bijvoorbeeld een andere gebruiker met beperkte permissies ingelogd, zodat de stagiaire daarop wel kan kijken en afvinken, maar geen dingen kan wijzigen.

Sinds deze update is het heel eenvoudig om een gast account later alsnog om te zetten naar een vol account. Bijvoorbeeld wanneer de stagiaire langer blijft en je haar toch haar eigen account wilt geven. Alle gekoppelde activiteiten blijven dan gewoon bij het account, zodat er geen informatie verloren gaat!

— Uw EquineM team

EquineM logo